SOBRE NOSALTRES

400dpiLogo2
idea-1855598_1920

Des de fa més de 5 anys, Herrero Brigantina es distingeix en el sector de la mediació asseguradora com una empresa de REFERÈNCIA en el camp en què presta els seus serveis.

  No ha estat fàcil convertir-se en REFERENT, la qualitat i solvència dels nostres competidors, i les demandes d'un client cada vegada més format i informat han suposat un important incentiu a l'hora de mantenir els nostres valors corporatius i aplicar-los a la nostra tasca del dia a dia .

  En les següents pàgines es mostra què som, com som i on volem arribar. El camí a la EXCEL·LÈNCIA, que esperem recorrin amb nosaltres

El nostre Equip

Consell d'Administració d'Herrero brigantina

JUAN

Juan

Gonzalez Herrero

President

Llicenciat en Economica i Ciències Empresarials a la Universitat d'Oviedo i estudis de Grau en Dret per la universitat europea de Madrid i la Dublin Law School, Màster Executive MBA, Títol mediador d'assegurances Grup A,  Director provincial a Espanya SA Responsable Territorial Galícia Negoci d'Assegurances i Pensions al Banc Santander. Actualment President i Director General del Grupo Herero Brigantina

JAIME

Jaime

Maseda Rodriguez

Vicepresident

Mediador d'assegurances privades, especialista en Risc i Inversion i Prevision Social Complementària 
Elaboració i Avaluació del Pla D'Negoci ( IGAPE ), Assessor Financer Independent per a Fons d'Inversion i productes bancaris. Amb 15 anys d'experiència en el Desenvolupament Comercialper a empreses de primer nivell.

MIGUEL

Miguel Angel

Barba Galán

Secretauri

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials 

Màster en Administració Financera i Tributària a la Universitat de La Corunya. Director en la Sucursal del Banc Santander i amb 12 anys d'experiència en entitats financeres.

JM

Juan Manuel

Vidal Pardo y Pardo

Assesor Juridico

Llicenciat en dret a la Universitat CEU, Cursos de Pràctica Processal Civil i Penal , el Col·legi il·lustre d'advocats de Madrid, Treballant actualment com a advocat des del 2003 on he estat en bufet d' DON FERNANDO PEREZ-PARDO BILASCOAIN , CODERE SA . I actualment treballant per compte propi i director del Departament Jurídic de HERRERO brigantina D'ECONOMIA S.L.