SOBRE NOSALTRES

400dpiLogo2
24313141_1289061591198707_8174518099078901331_o

Des de fa gairebé una dècada el GRUP HERRERO BRIGANTINA es distingeix en el sector de la mediació asseguradora com una empresa de REFERÈNCIA en el camp en què presta els seus serveis.

  No ha estat fàcil convertir-se en REFERENT, la qualitat i solvència dels nostres competidors, i les demandes d'un client cada vegada més format i informat han suposat un important incentiu a l'hora de mantenir els nostres valors corporatius i aplicar-los a la nostra tasca del dia a dia .

  En les següents pàgines es mostra què som, com som i on volem arribar. El camí a la EXCEL·LÈNCIA, que esperem recorrin amb nosaltres

Nuestro Equipo

Consejo de Administración de Herrero Brigantina:

juan

Juan

Gonzalez Herrero

Presidente

Llicenciat en Tambó miques i Ciències Empresarials a la Universitat d'Oviedo i estudis de   Grau en Dret per la universitat europea de Madrid i la Dublin Law School, &nbsp ; Màster Executive MBA,   Títol mediador d'assegurances Grup a, & nbsp; director provincial a Espanya SA Responsable Territorial Galícia Negoci d'Assegurances i Pensions al Banc Santander. Actualment President del GRUP HERRERO BRIGANTINA.

jaime

Jaime

Maseda Rodriguez

Vicepresidente

Mediador d'assegurances privades, especialista en Risc i Inversion i Prevision Social Complementària

Elaboració i Avaluació del Pla D'Negoci (IGAPE), Assessor Financer Independent per a Fons d'Inversion i productes bancaris. Amb 15 anys d'experiència en el Desenvolupament Comercial per a empreses de primer nivell.

jorge

Jorge

Álvarez-Hevia González

Secretario

Llicenciat en Dret per la Universitat d'Oviedo,

realitzant pràctica jurídica en la Conselleria d'Economia i Ocupació del Principado d'Astúries en el sector Empreses.

Mediador d'assegurances privades, especialista en els rams d'estalvi i inversió, així com en Protecció de Dades del Sector Assegurador (CECAS).

juan manuel

Juan Manuel

Vidal Pardo y Pardo

Asesor Juridico

Llicenciat en dret a la Universitat CEU, Cursos de Pràctica Processal Civil i Penal, el Col·legi il·lustre d'advocats de Madrid, Treballant actualment com a advocat des del 2003 on he estat en bufet d'DON FERNANDO PEREZ-PARDO BILASCOAIN, CODERE S.A. I actualment treballant per compte propi i director del Departament Jurídic de HERRERO BRIGANTINA D'ECONOMIA S.L.

WhatsApp Image 2018-02-13 at 18.57.27

Carlos

Álvarez-Hevia Gonzalez

Vocal

Mediador d'assegurances privades, especialista en Risc i Inversió i Previsió Social Complementària, especialitzat principalment en l'assessorament a particulars i PIMES.

Coordinació d'implantació de Programa PDD amb INADE.

Elaboració i Avaluació del Pla D'Negoci (IGAPE).